Gadgeteer Awards

Samsung Omnia W vine cu Windows Phone 7.5

| 27.9.2011
Back to Yahoo!

Samsung Omnia W Samsung Omnia W vine cu Windows Phone 7.5Samsung a confirmat azi oficial lansarea Samsung Omnia W, precum și caracteristicile tehnice anunțate deja.

Samsung Omnia W este primul smartphone al companiei bazat pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare Microsoft Windows Phone, supranumit Mango. Are design de Galaxy, display  SuperAMOLED de 3,7 inchi, cameră foto de 5 megapixeli.

Un procesor puternic, de 1,4 Ghz, oferă performanță de top, ceea ce permite o experiență de utilizare rapidă și comodă. Aceasta este îmbunătățită și de conectivitatea HSPA integrată, de 14,4 Mbps, ce permite browsing de date de mare viteză și permițând împărtășirea instantanee a fișierelor multimedia cu cei dragi.

Windows Phone a fost dezvoltat pentru a oferi smartphone-uri intuitive, inteligente și conectate social. Utilizatorii își pot împărtăți experiențele cu mare ușurință, prin intermediul unor medii variate de comunicare și pot naviga pe web la fel de facil, grație integrării Internet Explorer 9 și Bing.

Omnia W va fi disponibil pe piață de la sfârșitul lui octombrie în Italia și, treptat, la nivel global, inclusiv în restul Europei. Nu avem informații despre preț.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive