Gadgeteer Awards

Google+ pentru Android

| 27.9.2011
Back to Yahoo!

Clipboard014 Google+ pentru AndroidMi-am bagat nasul acum prin G+ varianta mobile, pentru Android, scrie Matilda Tanascov pe blogul său.
Incercasem sa ma joc cu aplicatia asta chiar atunci cand s-a lansat, dar s-au jucat cei de la Google de-a va-ti-ascunselea cu ea. Aparea pe siteul G+, dar in market, nimic Asta e clipul lor de prezentare, sa vedeti cum arata:

Va anunt din start ca era sa ma frig putin cu varianta mobile! La inceput te intreaba daca vrei sa-ti uploadeze pozele doar pe wifi, pe wifi si mobile networks sau sa-ti dea disable la upload automat. Obisnuita de Microsoft cu “click next” pana ti se face rau, tot dadeam acolo wifi, ok, contul meu de mail, ok, totul era ok! Dupa vreo 2 minute de procesare informatiei in backgroundul mintii mele… Stai. Cum upload automat? Deci el by default vrea sa-ti uploadeze toate pozele si clipurile pe care le faci cu telefonul pe G+. HELL NO!!! Daca ati dat ok, ca zombiul de mine, aveti butonul de “menu” si gasiti acolo setarile pentru “Instant upload”.

Pe home screenul aplicatiei ai 5 iconite: Stream/ Messenger/ Photos/ Profile/ Circles. Pretty decent so far. Si apoi da click pe ceva. Orice! Nu stiu cum vi se pare voua, dar dupa pasul asta… Arata totul atat de bine, de clar, de curat, de logic, incat imi vine sa plang! It’s the stuff social media should be made of. As indrazni sa zic ca-mi place mai mult lookul aplicatiei mobile decat a site-ului original. (continua)

4 comentarii

 1. Comentariu scris de Marius
  Publicat la data de 28.9.2011, ora 11:31

  Eu folosesc Lyoness Android, il folosesc de fiecare data cand merg la cumparaturi si beneficiez astfel de reduceri. Detalii aici: http://lapromotie.wordpress.com/blog/

 2. Comentariu scris de cristi
  Publicat la data de 29.9.2011, ora 17:26

  Si mie imi place G+. Dar e o problema nu prea sunt multi utilizatori care ii cunosc pe el. Si nici nu sunt interesati sa intre inca.

 3. Comentariu scris de Matilda
  Publicat la data de 5.10.2011, ora 16:11

  @Cristi Stai linistit, cu toate schimbarile Facebook, nu va mai dura mult pana migreaza pe G+. In plus, G+ are o rata de crestere imensa comparativ cu ce a avut Twitter sau Facebook la inceput. Deci e pe drumul cel bun catre “suprematie” :)

 4. Comentariu scris de popovici
  Publicat la data de 7.10.2011, ora 17:23

  aleluia… aleluia… aleluia si aleluia
  apropo daca vreti sa radeti putin gasiti aici un link cu cei mai talentati dintre romani
  http://www.facebook.com/samsung.mobilers.ro?sk=app_118571571581778

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive