Gadgeteer Awards

Samsung Skin

| 26.9.2011
Back to Yahoo!

530x772x2 600x875.jpg.pagespeed.ic .pbk5Tiivl2 Samsung SkinSamsung o sa inceapa sa produca in 2012, Q2, minunea aia de mai sus, scrie Matilda Tanascov pe blogul ei. Adica un Android flexibil care, spun ei, e in stare sa suporte si lovituri de ciocan… Well, nu stiu ce sa spun despre asta, dar ma uit la poza aia si primul lucru care imi vine in minte este: ARE YOU SHITTING ME?! That is the mother of all awesomeness! E genul de telefon pe care nu-l credeam in stare sa treaca de la concept in realitate. Dar daca ei deja au anuntat ca vor incepe sa-l produca, inseamna ca au deja tehnologia necesara.

Daca telefonul asta ajunge si la noi, I will worship it! Promit ca-i iau si husa, sa-i pastrez awesomeness-ul intact. La alte specificatii tehnice nu pot sa spun ca sta extraordinar, dar totusi decent: 1Gb de RAM, procesor de 1.2 GHz (continuare …).

4 comentarii

 1. Comentariu scris de Tiffa
  Publicat la data de 27.9.2011, ora 11:02

  WTF ???? O.o Waaaiii, daca apare asa ceva pe piata, eu voi fi prima care-si cumpara 2 “exemplare” nu unu’ :) ) Foarte frumos, si foarte capabil, cei de la Samsung vad ca sunt in stare sa tina pasul cu “concurenta” si sa rupa gura targului cu cate ceva nou :)

 2. Comentariu scris de alabala
  Publicat la data de 28.9.2011, ora 09:50

  exista deja ceva de genul SONIM – american , poti sa-l bagi si in congelator si in paharul cu bere , si in betoniera ….vezi pe youtube.

 3. Comentariu scris de trandafir
  Publicat la data de 3.10.2011, ora 12:24

  am vazut displayurile si diferite concepte de smartphoneuri sper sa le si testez sau macar sa le vad in magazine ;)

 4. Comentariu scris de Adina
  Publicat la data de 3.10.2011, ora 17:09

  Daca apare asa ceva pe piata voi cumpara si eu unul!

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive