Gadgeteer Awards

HTC Rhyme, smartphone pentru cei care vor mobile colorate

| 22.9.2011
Back to Yahoo!

HTC Rhyme 150 HTC Rhyme, smartphone pentru cei care vor mobile colorateHTC Rhyme este pentru utilizatorii care au nevoie de specificaţii avansate, dar îşi doresc un telefon elegant şi care se potriveşte mai bine în viaţa lor, scrie Vali Bîrzoi în BusinessCover.ro.

Greu să marketezi un telefon colorat, nu? Pare simplu, dar nu e. Cum toată lumea scoate acum pe piaţă gadgeturi colorate, cu ce să te diferenţiezi? Păi cu accesorii, colorate şi ele, desigur.

Ecranul este super LCD WVGA de 3,7 inch. HTC pare să fi luat în serios reproşurile la adresa camerelor foto încorporate, cum că nu ar fi punctul forte al mobilelor sale şi vine cu o serie de noutăţi. Aceasta are 5 megapixeli cu auto focus, un bliţ LED şi instant shutter pentru capturarea imediată dar şi mai multe carcteristici de captură şi elemente de partajare, incluzând detectarea feţei, cinci fotografii în rafală şi mod panoramic. (Continuarea…)

2 comentarii

  1. Comentariu scris de Bianca
    Publicat la data de 22.9.2011, ora 16:02

    prea mult, prea mult pt HTC…

  2. Comentariu scris de blabla
    Publicat la data de 23.9.2011, ora 14:12

    HTC is going…down. Cine isi mai cumpara azi WP7 cand apare iPhone5 iar Androidul vine tare din urma. Ar fi trebuit sa imbunatateasca WM 6.5 care mi se pare cel mai bun OS pt mobile ever…dar nu…ei si ideile lor ca vor sa faca din microstift mobile powered devices acelash brick de iphone cu care doar sa iei ochii lumii. Estetic 10. Practic…. 5.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive