Gadgeteer Awards

HTC Evo 3D review

| 9.9.2011
Back to Yahoo!

HTC EVO 3D   Hardware 40 thumb HTC Evo 3D review HTC face un produs interesant: ia specificaţiile din HTC Sensation, schimbă carcasa şi pune un ecran 3D şi două camere foto, spune Ionuț Bălan.

De ajuns încât să iasă un produs deosebit, capabil să ofere o experienţă 3D interesantă, fără ochelari speciali? Aproape.

Văd că produsele lansate de HTC anul acesta s-au înscris într-un trend similar: foarte aproape de ceea ce ar trebui să fie – numai că le lipseşte fix cireaşa de pe tort, care să facă produsul excelent. HTC EVO 3D intră şi el în categoria asta.

Să lansezi produse cu iz 3D este un trend anul acesta (cu toate că Apple, actualul creator de trenduri, nu a făcut nimic încă). Acum două săptămâni am lucrat cu tableta LG, ce dispunea de două camere foto pentru a trage informaţie 3D pe card. Acum a venit rândul smartphone-ului HTC EVO 3D. (Continuare…)

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive