Gadgeteer Awards

Intel, bănuită că abandonează MeeGo

| 7.9.2011
Back to Yahoo!

Meego logo Intel, bănuită că abandonează MeeGoPână la urmă, aşa a fost să fie, au încercat pe toate părţile, dar unele lucruri sunt făcute să rămână doar experienţele din care învăţăm, spune Vali Bîrzoi.
Potrivit unor informaţii care au apărut pe internet, Intel îşi admite, măcat parţial, înfrângerea pe segmentul mobile şi „pune pauză” dezvoltării sistemului de operare MeeGo. Mai mult, Samsung ar fi interesat de preluarea dezvoltării sistemului de operare.
Avem aici o posibilă jumătate de adevăr, chiar dacă Intel a infirmat zvonurile, şi anume prima parte, ce cu stoparea dezvoltării ar putea fi adevărată.Cea de-a doua, preluarea de către Samsung e cam SF, dar merită o privire mai atentă.
După ce, mai întâi LG, apoi şi Nokia au părăsit proiectul, Intel se pare că nu prea găseşte producători entuziaşti să participe. Nokia şi-a pus mari speranţe în sistemul de operare dezvoltat împreună cu Intel – la care Nokia a venit cu propriul software, Maemo – iar eşecul acestuia, care a împins cel mai mare producător de telefoane mobile în braţele Microsoft, poate să îi fi speriat pe mulţi. [...>>]

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive