Gadgeteer Awards

Xperia arc S – de nota 10

| 6.9.2011
Back to Yahoo!

arc s Xperia arc S  de nota 10După o experiență plăcută cu Xperia arc, sunt convins că noua variantă lansată la IFA, Xperia arc S va avea mare succes.

Aduce un hardware mai avansat: vine cu procesor dual-core la 1,4 GHz, ceva de nivelul celor mai noi terminale Galaxy de la Samsung. De fapt, asta i-am reproșat și eu primului Xperia arc, doar faptul că avea procesorul mai slab.

Altfel terminalul arată bine, se mișcă foarte bine. Include acum și capacitatea de a realiza panorame 3D, cu alte cuvinte are câteva atuuri serioase ()

3 comentarii

 1. Comentariu scris de Mihai
  Publicat la data de 9.9.2011, ora 11:53

  daca compari un Xperia Arc S cu un Samsung Galaxy S2 o sa vezi ca iesi mult mai bine cu Galaxy in bani si dotari decat Sony-Ericsson.asa eram si eu disperat de SE,dar mi-am dat seama ca in fond sunt doar niste telefoane scumpe!

 2. Comentariu scris de rambo din berceni
  Publicat la data de 20.9.2011, ora 12:22

  Corect, nu merita banii SE. Samsung si chiar Motorola au oferte mult mai bune si sunt telefoane bune la preturi si mai bune. Astia zici ca nu vor sa vanda.

 3. Comentariu scris de dacian
  Publicat la data de 20.1.2012, ora 19:58

  Salut,am o intrebare ptr.pasionatii de smartphon-uri:am un sony ericsson x peria arc s,imi place f.mult dar,cand vorbesc mai mult sau stau pe net,se incalzeste foarte tare in partea de sus a ecranului.am instalat un program care imi arata temperatura bateriei,si ajunge si la 40 grade.este normal sau telef.meu e stricat?

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive