Gadgeteer Awards

A patra tabletă Samsung: Galaxy Tab 7.7

| 5.9.2011
Back to Yahoo!

samsung galaxy tab 7.7 300x300 A patra tabletă Samsung: Galaxy Tab 7.7 Apple scoate câte un produs pe an cum e iPhone sau iPad, iar companii precum Samsung scot câte 3-4 exemplare pentru a se ţine în plasa lideului, scrie Vali Bîrzoi.

În ritmul ăsta se poate să-l şi depăşească, pentru că, la un moment dat, Android va deveni pentru tablete şi mobile devices ceea ce a fost Windows pentru PC-uri, în timp ce Apple va rămâne, probabil, ceea ce e fost Apple pentru PC-uri. Într-un fel, mie mi se pare că Samsung aruncă pe piaţă cu tot ceea ce-i trece prin cap şi ce produs rămâne, bine că rămâne.
O tactică destul de bună pentru cine caută doar cotă de piaţă şi profit doar din volume mari.
Aşadar, la IFA Berlin, Samsung a lansat ce-a de-a partra sa tabletă, Galaxy Tab 7.7, şi pentru că trebuia să fie prima în ceva, altfel cad capete la Samsung, compania spune că e prima tabletă din lume cu ecran Super AMOLED Plus. Ceea ce e ceva, dacă ne gândim la spectaculosul ecran al smartphone-ului Galaxy S II.

âTableta cu procesor dual core de 1.4GHz are o grosime de doar 7,89mm şi o greutate de numai 335 g, ceea ce o face, într-adevăr, una dintre cele mai portabile dispozitive de pe piaţă. (continuă)

2 comentarii

 1. Comentariu scris de roman
  Publicat la data de 17.9.2011, ora 13:30

  trebuie punctat aici si experienta
  o fii el apple bun la calculatoare insa mobilele sunt alta mancare de peste cred ca mai au de invata

 2. Comentariu scris de Irina
  Publicat la data de 30.1.2012, ora 16:45

  Pare sa fie ceva deosebit atat in ceea ce priveste dimensiunea ca si tableta, e putin mai mare ca Galaxy Note-ul :) ) si ecranul Super Amoled Plus. Ce parere aveti? 7.7 sau 7.0 Plus?

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive