Gadgeteer Awards

LG Optimus Pad V900 – tableta care înregistrează 3D

| 29.8.2011
Back to Yahoo!

MA261505 thumb LG Optimus Pad V900   tableta care înregistrează 3DLG vine cu un produs Android interesant, cu hardware de top, completat cu funcţii de înregistrare 3D, scrie Ionuţ Bălan.
Dincolo de noutate, ce este de fapt Optimus Pad? Vedeţi cum se comportă în utilizare, ce performanţă are şi nu în ultimul rând dacă merită să investiţi în ea.

A sosit rândul tabletei Android de la LG să arate ce poate pe masa de teste: în afara ecranului de 8,9 inchi, celelalte specificaţii plasează Optimus Pad în rândul tabletelor performante de anul acesta cu care am avut ocazia să mă joc. La construcţie seamănă izbitor de mult cu LG Optimus 2X, unul dintre cele mai puternice aparate pe care le-am folosit până acum.

LG Optimus Pad intră în competiţia tabletelor Android oferind două puncte de diferenţiere faţă de ceea ce considerăm deja clasic (respectiv o structură Tegra2, WiFi, GPS, 3G, capabilităţi de redare FullHD): opţiuni de înregistrare 3D la nivel HD împreună cu un display de doar 8,9 inchi. Cred cu tărie că fiecare companie ce s-a decis să intre pe piaţa Android trebuie să folosească în avantajul propriu posibilităţile de personalizare la nivel de design hardware şi dotare software existente. LG face asta în Optimus Pad, numai că e important de văzut dacă a ales calea cea mai bună. Continuarea …

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive