Gadgeteer Awards

Samsung Galaxy W – smartphone de top

| 24.8.2011
Back to Yahoo!

Samsung Galaxy W Samsung Galaxy W   smartphone de topSud-coreenii au prezentat azi oficial o nouă gamă de terminale Samsung Galaxy, printre care și varianta de top Galaxy W, care va veni la preț mai bun decât S2 sau Galaxy R.

Samsung nu detaliază foarte tare dotările tehnice, dar Galaxy W are procesor la 1,4GHz, ecran full touch cu diagonala de 3,7 inchim dar și tehnologie de Internet HSDPA 14,4 Mbps.

Performanța puternică este îmbunătățită prin includerea hub-urilor Samsung de jocuri, sociale și de muzică, oferind soluții pentru nevoile de jocuri, socializare și de ascultare. Kies Air oferă posibilitatea unui control adițional, permițându-le utilizatorilor care și-au rătăcit telefonul să-l găsească, acest lucru însemnând liniște sufletească totală. Descoperă și celelalte modele de telefoane Samsung Galaxy…

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Obelisck1
    Publicat la data de 29.8.2011, ora 14:34

    Daca astazi a fost prezentat in Coreea va trece foarte mult timp pana va aparea in Romania si nimeni nu poate garanta ca in tara acesta va fi mai ieftin decat Samsung Galaxy SII care momentan costa in jur de 2000lei.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive