Gadgeteer Awards

Blackberry propune un serviciu de muzica online

| 19.8.2011
Back to Yahoo!

BlackBerry 9300 alb 150x150 Blackberry propune un serviciu de muzica onlineResearch in Motion vrea sa lanseze un serviciu de muzica digitala pentru utilizatorii telefoanelor Blackberry, spune WSJ.

Canadienii au gandit serviciuk astfel incat sa se conecteze la Blacberry Messenger (BBM) pentru ca utilizatorii sa poata recomanda melodii. Asa ca se cheama BBM Music.

Serviciul de muzica Blackberry ar putea fi lansat saptamana viitoare. Pentru inceput, utilizatorii vor avea acces la doar 50 de melodii MP3, iar apoi se va extinde in timp.

Deocamdata nu exista mai multe informatii pe aceasta tema. Blackberry se lupta pe o piata dominata de Apple si Samsung, fiind acum pe un trend negativ. Apple ofera prin iTunes acces la zeci de milioane de melodii.

3 comentarii

 1. Comentariu scris de Pruteanu's Disciple
  Publicat la data de 19.8.2011, ora 17:03

  Hai sa incercam sa nu mai scriem cu atatea greseli.

 2. Comentariu scris de eu
  Publicat la data de 22.8.2011, ora 22:14

  Blackberry sux, e un abuz sa te oblige sa platesti ab pt internet mobile, am avut blackberry si am renuntat la el, chiar daca esti bussines, poti alege alta marca, aici e vb de ex sunt darnic dar sa nu mi ceri de la obraz, cand toti ceilalti sunt simtit tu esti un nesimtit, in fine, blackberry sux. oricum meniul e zero barat, ce sta bine la securitate , nici bateria nu tine cine stie ce. bafta.

 3. Comentariu scris de adrian
  Publicat la data de 24.8.2011, ora 14:08

  lasa ca tine bateria la android. ramai la nokia. e de viitor.
  daca vrei mail business atunci platesti. daca nu vrei sa platesi intri online

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive