Gadgeteer Awards

LG Optimus 3D – review

| 8.8.2011
Back to Yahoo!

Optimus3D LG Optimus 3D – reviewLG Optimus 3D este în topul terminalelor smartphone de anul acesta, conform www.dandragomir.biz.

Fără să exagerez că este un competitor important pentru Galaxy S2, HTC Sensation sau Xperia arc, doar că îți oferă un pic și din tehnologia viitorului, ecranul 3D fără ochelari. Mie mi-a plăcut foarte mult tehnologia 3D, pentru jocuri, pentru clipuri, doar că îți obosește ochii, nu poți sta toată ziua pe 3D.

Telefonul arată ok, nu este nici prea gros, nici prea greu, stă foarte bine în mână și are ecran mare, așa cum îmi place mie. LG Optimus 3D are chipset-ul Omap de la Texas Instuments, cu procesor ARM la 1 GHz, dual-core, accelerator grafic PowerVR. Mi-au mers bine și jocurile 3D, dar și filmulețele 3D. Vedeți mai jos un clip urcat pe YouTube. Păcat de Android 2.2, dar sud-coreenii au promis un update la 2.3 și sper să se țină de cuvânt. Totuși, terminalul este bun, robust și lipsit de bug-uri. Bateria a ținut cam o zi și jumătate, l-am cam frecat. Galeria 3D e genială și oferă acces la o mulțime de trailere. Dacă aveți un WiFi cu bandă suficient de bună, puteți vedea clipuri de pe Youtube 3D.

Găsiți oferta pentru LG Optimus 3D aici.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Bogdan
    Publicat la data de 8.8.2011, ora 17:59

    Deocamdata tehnologia e la inceput si schioapata rau. Am vazut aparatul intr-un showroom si sincer mi s-a parut un mare fis. Imaginea 3D era foarte proasta amintindu-mi de “pozele in relief” de pe ascutitorile chinezesti din anii `80.
    Nu as da banii pe acest telefon si nici nu stiu cine ar da, poate baietii si fetele de bani gata sau cocalarii ca sa se dea jmekery ca are telefon 3D. Dar mai mult se vor face de ris cu imaginea aia jalnica. Dupa parerea mea e o prostie si nu ar fi trebuit lansat pe piata pina cind tehnologia nu se mai maturizeaza. Dar in sfirsit poate ca LG a vrut sa dea doar o lovitura de imagine, (neclara si obositoare) sau cine stie…

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive