Gadgeteer Awards

Senzor mai bun pentru camera foto din smartphone

| 4.8.2011
Back to Yahoo!

OV8830 Fancy 270x265 Senzor mai bun pentru camera foto din smartphoneOmnivision, compania care a produs senzorul foto pentru iPhone 4, a lansat o versiune nouă a tehnologiei pentru smartphone, conform CNet.

Nu știm încă dacă acest senzor nou, de 8 megapixeli, va fi folosit în iPhone 5, dar are performanțe mai bune decât vechea generație. Pe lângă megapixelii în plus, senzorul CMOS vine cu tehnologia specială pentru fotografii pe lumină slabă (backside-illuminated), dar vine cu specificații tehnice mai bune. Consumul energetic s-a redus, face imagini RAW, corectează automat umbrele din lentilă, elimină problemele cauzate de soarele puternic și are HDR inclusiv pentru video.
Omnivision OV8850 poate filma Full HD la 30 de cadre pe secundă. Include stabilizare digitală, iar pentru 720p poate face 60 de cadre pe secundă. Totuși, senzorul va intra în producție anul viitor, în primele luni, în timp ce iPhone 5 este așteptat (în SUA) în septembrie sau octombrie.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive