Gadgeteer Awards

Windows Phone 7 Mango: integrarea Twitter

| 2.8.2011
Back to Yahoo!

Windows Phone 7 Mango 2 Windows Phone 7 Mango: integrarea TwitterSăptămâna trecută Microsoft a lansat către producătorii de aparate update-ul pentru sistemul de operare Windows Phone 7, scrie Ionuț Bălan pe blogul său.
În acelaşi timp posesorii de aparate deblocate (dezvoltatorii de aplicaţii înregistraţi în program) au primit imediat versiunea beta 2 (build-ul 7712) pentru Windows Phone 7 Mango. De atunci o am pe telefon şi o folosesc permanent. Sunt mulţumit de cum funcţionează.
Încă nu va înlocui permanent Android-ul de pe Sensation însă pentru o utilizare obişnuită (email, facebook, twitter, muzică, browsing, telefonie) se poate compara cu experienţa dată de HTC Sensation.

De când am integrarea nativă Twitter pe WP7 am renunţat aproape complet la aplicaţiile Seesmic sau moTweets cu toate că nu am exact aceleaşi facilităţi (încă). În schimb am primit un mod mai simplu de lucra cu serviciul Twitter şi integrarea (funcţională) direct în ecranul home, pe Me. Citește continuarea pe blogul lui Ionuț.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive