Gadgeteer Awards

Skyfire aduce Flash pe iPhone sau iPad

| 1.8.2011
Back to Yahoo!

flash 150x150 Skyfire aduce Flash pe iPhone sau iPadOamenii de la Skyfire, producătorii unui browser foarte popular pe iOS pentru că redă Flash, au făcut și o aplicație pentru video Flash.

VideoQ permite utilizatorilor de iPhone sau iPad să vizioneze clipurile video care sunt salvate în Flash. Disputa dintre Apple și Adobe privind tehnologia Flash este deja arhi-cunoscută. Compania Skyfire produce și un browser care s-a dovedit popular pentru că permite vizionarea de conținut Flash pe terminalele portabile Apple.

Skyfire spune că are cam 8 milioane de utilizatori ai browserului. În App Store, browserul costă 2,99 dolari, iar aplicația video Flash are un preț de 1,99 dolari.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de mihai
    Publicat la data de 2.8.2011, ora 12:00

    deschide UNELE flashuri. pretul e 3,9 iar VQ are o procedura atat de idioata de a permite vizionarea flashurilor incat trebuie sa fii intr-adevar FOAAAAARTE motivat pentru a rezista nervos la asa ceva :) ) cititi descriereile aplicatiilor inainte de a e cumpara!

  2. Comentariu scris de Dan Dragomir
    Publicat la data de 2.8.2011, ora 18:48

    Mersi pentru feedback :-)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive