Gadgeteer Awards

Samsung prezintă modelul Galaxy cu Tegra 2

| 28.7.2011
Back to Yahoo!

GALAXY R Product Image 11 150x150 Samsung prezintă modelul Galaxy cu Tegra 2Samsung a dezvăluit smartphone-ul Galaxy cu Nvidia Tegra 2, botezat Galaxy R. Terminalul este pe Android 2.3, are un design metalic. Galaxy R vine cu tehnologie Tegra 2, adică procesor ARM dual-core la 1GHz, GPU GeForce ULP. Cameră foto însă de 5 megapixeli.
Rămâne de văzut dacă strategia Samsung va da roade sau va reușie doar să producă confuzie cu mai multe produse similare.

Samsung Galaxy R are un design relativ similar cu S sau S2 și este destul de subțire, 9,55 milimetri. Ecranul este de 4,19 inchi, Super Clear LCD. Camera foto este cea clasică de 5 megapixeli, tehnologia HSPA+ permite transfer la 21Mbps dacă ține rețeaua.

3 comentarii

 1. Comentariu scris de razvan
  Publicat la data de 30.7.2011, ora 09:48

  Tot respectul pt. smartphonurile samsung si pt.android. Se vede clar un progres, nu stim unde or sa se opreasca cu upgradarea, dar cred ca ar trebui sa se focuseze pt. o autonomie mai indelungata a acumulatorului. Sunteti de acord? De cand am smartphone, am ratat multe apeluri, pt. ca “am telefonul inchis!”.

 2. Comentariu scris de Calin
  Publicat la data de 1.8.2011, ora 14:35

  @ razvan – cel mai bine este sa iti planifici activitatile pe care le ai de efectuat pe smartphone si sa-l incarci in consecinta; ar fi foarte bine sa ai si un acumulator separat. Necesitatea unei baterii cu durata de viata mai mare nu e o cerinta actuala a utilizatorilor de dispozitive mobile ci a aparut de mult timp, insa producatorii nu prea sunt interesati de asa ceva, motivatia lor fiind dorinta de a vinde. In plus cat de mult poti folosi un smartphone?!! Eventual un pic mai mult decat garantia, acesta incepand sa se uzeze fizic si moral (ceva mai repede), asa ca un utilizator asemeni tie va trebui sa se desparta de un smartphone (achizitionand un altul) cu mult mai repede decat un utilizator care, din diverse motive, isi menajeaza dispozitivul.

 3. Comentariu scris de Samsung Galaxy W – smartphone de top | Gadgeteer.ro
  Publicat la data de 24.8.2011, ora 15:31

  [...] Sud-coreenii au prezentat azi oficial o nouă gamă de terminale Samsung Galaxy, printre care și varianta de top Galaxy W, care va veni la preț mai bun decât S2 sau Galaxy R. [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive