Gadgeteer Awards

Android 2.3.3 pentru Desire Z

| 20.7.2011
Back to Yahoo!

233 3 150x150 Android 2.3.3 pentru Desire ZIată că Android 2.3.3 oficial pentru Desire Z a apărut mult mai repede decât îl aşteptam, scrie Radu Dumitru pe www.mobbi.ro.

Update-ul, dacă nu l-aţi făcut deja, se iniţiază conectând telefonul la un wifi şi apoi intrând în Settings > About Phone > Check for updates.

Instalarea a durat vreo 5 minute şi a păstrat toate setările şi programele pe care le aveam instalate. Schimbări masive n-am văzut, fiind vorba doar de Sense 2.1 şi de câteva elemente suplimentare prin interfaţă, precum paginarea aplicaţiilor, accesul rapid la unele setări chiar din meniul de notificare şi tot aşa. O surpriză plăcută a fost să descopăr că în HTC Hub sunt disponibile acum mai multe widget-uri suplimentare, pe Android 2.2 fiind doar patru widget-uri în acea listă. Continuarea pe mobbi.ro.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de Gigi
    Publicat la data de 21.7.2011, ora 08:35

    Android 2.3.3 tremina bateria imediat, in stand-by fara nici o aplicatie pornita consuma de 5-6 ori mai repede bateria. E un bug cunoscut de destula vreme, dar din pacate inca nerezolvat. Mai bine ramaneti la 2.2 pana se va rezolva, sa speram la un update viitor.

  2. Comentariu scris de sorin
    Publicat la data de 3.1.2012, ora 09:44

    Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru. Dupa instalarea gingerbread 2.3.3 am observat la ” battery use ” ca android OS lua intre 55-70% din baterie. Exista mai multe ” artificii” care se pot face in acest sens, insa singurul care a ajuta cu adevarat, este sa lasi telefonul sa se descarce complet pana se inchide, incarci bateria FARA A PORNI TELEFONUL !!!! pana la 100%, abia apoi il pornesti. Incredibil, Android OS imi ia acum 7% ( fata de 55-70 cat era inainte ), cu Auto rotation ON, GPS, 3G, WiFi OFF. Sper ca asta sa ajute si pe altii

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive