Gadgeteer Awards

Smartphone Fujitsu cu WP7 Mango

| 19.7.2011
Back to Yahoo!

fujitsu 150x150 Smartphone Fujitsu cu WP7 MangoFujitsu vrea să lanseze primul smartphone cu Windows Phone 7 versiunea Mango, care ar trebui să fie rezervată de Microsoft pentru primul terminal Nokia.

UPDATE: au lansat un smartphone cu Android, Fujitsu Arrows.

Informația privind smartphone-ul Fujitsu nu este însă oficial, sunt doar zvonuri. Iar lansarea terminalului ar putea fi doar pe piața japoneză, ceea ce nu ar afecta deloc Nokia, gigantul finlandez s-a retras oficial de pe piața niponă.

Ca și gadget, terminalul Fujitsu nu arată deosebit de oricare alt smartphone de top al momentului. Microsoft a confirmat faptul că vor fi lansate curând telefoane Windows Phone noi, de la Samsung, ZTE, Acer sau Fujitsu. De asemenea, se apropie momentul în care Nokia va prezenta noul său telefon-vârf de gamă, pe platforma mobilă a Microsoft.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Telefoane HTC cu Windows Phone Mango
    Publicat la data de 1.8.2011, ora 14:12

    [...] Phone 7 Mango, versiunea actualizată a platformei mobile Microsoft. Deja a fost prezentat un model Fujitsu / Toshiba cu noua versiune software. HTC Ignite și HTC Prime sunt numele de cod pentru noile telefoane. Iar [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive