Gadgeteer Awards

HTC Sensation – review

| 19.7.2011
Back to Yahoo!

HTC Sensation1 HTC Sensation   reviewSensation este ultima adaugire pe banda rulanta de modele de telefoane a producatorului taiwanez, scrie Matilda Tanascov.

Avand deja un Desire HD, nu am fost prea entuziasmata de ideea de alt telefon gri, de 4.3 inch, atat de similar ca design cu restul pletorei de HTC-uri.

Si apoi l-am deschis In ciuda designului de care ne-am plictisit deja, telefonul asta reuseste sa impresioneze prin viteza. Nu ma asteptam ca procesorul dual core de 1.2GHz chiar sa faca o diferenta vizibila pentru utilizator in viteza de procesare. Sigur, trebuia sa fie mai rapid. Insa comparativ cu timpii de asteptare de la Desire HD (de care nici nu eram foarte constienta, pentru ca merge si el destul de ok), Sensationul zboara.

Pe langa asta e putin ceva mai finisat si mai subtire fata de modelele anterioare. Iar felul in care sunt integrate butoanele senzitive din josul ecranului ma duce cu gandul la Nexus S-ul lui Samsung. Poate pentru ca ecranul e foarte usor curbat la margini. Trecerea intre cele 7 ecrane (comparativ cu 5, cate sunt pe alte modele) este diferita la Sensation.

Continuarea pe blogul Matildei…

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive