Gadgeteer Awards

HTC Sensation – review

| 18.7.2011
Back to Yahoo!

HTC Sensation 150x150 HTC Sensation – reviewHTC Sensation mi-a plăcut, se ridică la nivelul aşteptărilor, am scris review-ul pe www.dandragomir.biz.
Este un smartphone puternic, HTC Sense rămâne un atuu la cumpărare, interfaţa arată foarte bine şi este utilă. Însă HTC Sensation are parte de bug-uri care pot fi chiar jenante. Radu a povestit două pe mobbi.ro. Eu am avut parte de un al treilea, detaliat pe blog.

HTC Sensation este impresionant la partea tehnică, are dotări cu adevărat de top. Procesorul dual-core la 1,2GHz nu se simte de la prima atingere, dar dacă puneţi un smartphone cu 1GHz single-core şi vă jucaţi jumătate de oră cu aplicaţiile, veţi vedea diferenţa. Se simte la mână, nu trebuie să rulezi testele de performanţă.

Continuarea articolului este aici.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Mircea
    Publicat la data de 19.7.2011, ora 09:06

    Este, intr-adevar, extraordinar. Nu pot sa spun nimic altceva decat ca sunt impresionat. L-am luat de la http://www.Quickmobile.ro si, si in privinta asta, am fost foarte multumit. Foarte corecti si foarte bine aprovizionati si actualizati.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive