Gadgeteer Awards

Microsoft nu exclude terminale ieftine WP7

| 14.7.2011
Back to Yahoo!

WP7 phones 150x150 Microsoft nu exclude terminale ieftine WP7Microsoft, care tocmai a recunoscut că vânzările terminalelor Windows Phone 7 nu impresionează pe nimeni, a confirmat şi posibilitatea lansării unor modele ieftine.
Oficialii Microsoft cred că modelele accesibile vor fi cheia spre a creşte cota de piaţă a sistemului de operare. Contrar recentului anunţ legat de un Galaxy S7, un super-smartphone cu Windows Phone 7. În toată această afacere culmea ar fi ca tocmai Nokia să lanseze telefoanele Windows Phone 7 ieftine, în speranţa că astfel va cunoaşte un nou boom şi va recuceri piaţa mondială de smartphone. Ar fi o mare greşeală, dar nu una de neimaginat.

Andrew Lees, preşedintele diviziei Windows Phone, spune că preţul mediu al unui smartphone a fost anul trecut de 400 de dolari, astăzi este 200 de dolari, iar anul viitor va fi de 100-150 de dolari. Iar terminalele Windows Phone 7 vor ajunge la astfel de preţuri.

Studiile arată că Windows Phone 7 are o cotă între 2% şi 3,8% pe diferite pieţe. Steve Ballmer a recunoscut asta oficial.

2 comentarii

 1. Comentariu scris de Xantes
  Publicat la data de 15.7.2011, ora 17:06

  Retelele de distributie omoara din fasa vanzarea in numar mare a acestor telefoane! Preturile sunt unflate primordial din cauza retelelor de distributie a telefoanelor!

 2. Comentariu scris de Bogdanozaurus
  Publicat la data de 15.7.2011, ora 17:15

  Pai la fel fac cu toate, androide sau symbiane sau ce or mai fi. Pina la urma dai 700 RON cu un abonament baban sau 2200 la emag tot acolo ajungi cu banii
  Problema e ca tarifele la trafic de date practicate de toti operatorii sint extrem de prohibitive

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive