Gadgeteer Awards

Vodafone Smart

| 11.7.2011
Back to Yahoo!

Vodafone Smart 3 100x100 Vodafone Smart
In 22 iunie, Vodafone lansa Vodafone Smart, scrie Costin Cocioabă pe Refresh.ro.

Smart, un smartphone cu ecran touchscreen capacitiv de 2.8 inch, camera de 2 Megapixeli, conectivitati HSDPA, Bluetooth, WiFi si GPS, care functioneaza cu sistemul de operare Android 2.2. Terminalul seamana izbitor la dimensiuni cu Samsung Corby (mai mult decat atat, utilizatorii vor descoperi aceeasi bucurie ca la Corby: personalizarea! icon smile Vodafone Smart ), insa doar posibilitatea de a conecta terminalul prin WiFi scoate automat Corby din discutie. icon smile Vodafone Smart

Telefonul este disponibil atat clientilor prepaid cat si postpaid si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Continuarea pe Refresh.ro.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de Xantes
    Publicat la data de 14.7.2011, ora 09:13

    Pana una alta, mai toate smartphone-urile vor trebui sa aiba neaparat posibilitatea redarii full flash. La ora actuala nu sunt multe care fac acest lucru si chiar si acelea nu sunt foarte, foarte accesibile, la pret! Acest telefon – ca multe altele din oferta nu numai a Vodafone – este din seria acelora care sa determine clientii neinformati sa se abonaneze -in cazul de fata – la Vodafone, chipurile la un pret accesibil! Suprinderea neplacuta o vor avea abia dupa aceea cand respectivii clienti cor vedea ca nu pot face mai nimic cu acest telefon datorita faptului ca are conexiune wireless!

  2. Comentariu scris de Alex
    Publicat la data de 14.7.2011, ora 20:33

    Am vazut un astfel de telefon la un magazin Vodafone si cred ca nu merita aruncati banii pe asa ceva. Porneste ingrozitor de greu. Eu am Samsung Galaxy Mini. Vodafone Smart este la liber 433 de lei parca iau un Galaxy Mini decodat vreo 550 de ron (putin peste) si sincer cred ca nu se compara ca si calitate cu Samsung. Am avut luat de la Vodafone un Vodafone 527 chipurile cu GPRS; cand sa navighezi pe net dadea eroare la transfer la pagini mai mari. L-am trimis in service si dupa ce mi l-au schimbat mi-au zis ca s-ar putea sa aiba limitari din constructie – si acesta se comporta la fel. Mare atentie cand va luat un telefon marca Vodafone, Orange, sau Cosmote. Cred ca nu degeaba au pret mai mic decat un smartphone al unei firme recunoscute de terminale GSM, si asta in detrimentul calitatii.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive