Gadgeteer Awards

Skype video pentru Android

| 5.7.2011
Back to Yahoo!

Xperia 7 ContactProfile 150x150 Skype video pentru AndroidSkype au anunțat azi o versiune cu suport pentru video-chat pentru terminalele smartphone Android.

Știrea a fost postată pe blogul producătorului recent achiziționat de Microsoft. Conform Sony Ericsson, Xperia Neo și Xperia Pro vor avea noua aplicație. Sunt convins că multe alte terminale Android 2.3 sunt compatibile cu această aplicație.
Soluția Skype folosește camera video frontală din telefoanele 3G. De asemenea, se poate comuta pe camera foto a telefonului pentru a împărtăși anumite locații cu prietenii.

7 comentarii

 1. Comentariu scris de Vasile
  Publicat la data de 6.7.2011, ora 03:18

  Buna seara,

  Am un Samsung Galaxy S si mi-am instalat pe el skype de ceva vreme. Nu reusesc insa sa ma conectez si nu inteleg de ce. As vrea sa stiu daca alti posesori de skype au reusit sa se conecteze pe skype. De ex pot sa vb prin yahoo messenger. M-as bucura daca cineva m-ar putea ajuta cu un sfat.
  Thanks in advance,

  Vasile

 2. Comentariu scris de Gabriel Ciselski
  Publicat la data de 6.7.2011, ora 08:13

  Sunt foarte interesat sa aflu cand va apare veriunea Skype pentru Android care sa functioneze pe smatphonul Samsung Galaxy S (i9000).

 3. Comentariu scris de Gabriel Ciselski
  Publicat la data de 6.7.2011, ora 23:53

  Legat de utilizarea Skype pe Samsung Galaxy S pot sa spun ca l-am putut folosi imediat dupa ce l-am instalat. Bineinteles trebue o conexiune wireless la internet si trebue un cont Skype (username + parola). Dupa aceea trebue sa functioneze, nu vad nici un motiv sa nu mearga. E bine ca acelasi cont de Skype sa nu fie activ concomitent pe alt terminal (laptop, smartphone, telefon Skype, etc.). Ceea ce nu merge deocamdata pe Samsung Galaxy S este partea de video a lui Skype si in mesajul meu anterior ma intrebam cand va apare o versiune care stie sa foloseasca si camera aparatului. Dar partea de voce functioneaza perfect. De cateva zile a aparut pe Market o versiune noua de Skype pt. Android, care merge mai bine decat cea precedenta.

 4. Comentariu scris de Ionut Balan
  Publicat la data de 7.7.2011, ora 17:21

  Exista o versiune modificata de Skype care permite si altor aparate cu android 2.3 si doua camere sa foloseasca chat-ul video. detalii aici http://www.chip.ro/review/154-android-aplicatii/17149-skype-cu-apel-video-pe-android-pentru-toata-lumea

 5. Comentariu scris de Sorin
  Publicat la data de 7.7.2011, ora 20:55

  Cine poate sa ma ajute si sa imi spuna daca se paote face update de la Android 2.1 la 2.2,eu am un Samsung Galaxy GT- I55oo

 6. Comentariu scris de vali
  Publicat la data de 8.7.2011, ora 11:47

  Dezinstalati Skype si pe urma instalati versiunea noua si o sa mearga.

 7. Comentariu scris de Coco
  Publicat la data de 12.7.2011, ora 08:18

  Salut
  Am un Galaxy S, skype merge perfect in schimb yahoo messenger este mizerabil. Tele fonul are instalat sistemul de operare Android Froyo.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive