Gadgeteer Awards

HTC Sensation: unboxing

| 29.6.2011
Back to Yahoo!

IMGP0052 150x150 HTC Sensation: unboxing
HTC Sensation este noua vedetă a Vodafone pe segmentul de smartphone-uri, scrie Radu Dumitru pe www.mobbi.ro.

Telefonul este urmașul lui Desire HD și concurent direct cu Samsung Galaxy S II ca performanţă şi mărime. Îl am la teste încă din ziua lansării oficiale şi acum a venit timpul să-i scriu review-ul şi să vi-l prezint în detaliu. În foarte mare detaliu.

Specificaţii: ecran de 4,3 inci diagonală, Super LCD cu rezoluţie 960 x 540 pixeli (primul de acest fel, până acum 800 x 480 fiind rezoluţie obişnuită pentru smartphone-urile de top), 16 milioane de culori, Gorilla glass (adică o sticlă foarte rezistentă la zgârieturi); procesor dual-core la 1,2 GHz în chipset Qualcomm şi accelerare grafică separată; 768 MB memorie RAM, 1 GB stocare internă, extensibilă cu card microSD (card de 8 GB inclus în cutie); camera foto de 8 Mpx cu filmare 1920 x 1080p la 30fps, camera secundară pe partea frontală; HSDPA 14,4 Mbps, Wifi, Bluetooth, GPS, radio cu RDS, Internet hotspot; Android 2.3.3 cu nouă interfaţa Sense UI 3.0; baterie 1520 mAh.

Preţul: la Vodafone începe de la 139 de euro cu diverse abonamente. Detalii pe pagina oficială.

Iată mai jos telefonul şi ce conţine cutia. Telefonul este foarte plăcut la atingere, făcut în obişnuitele (deja) culori HTC, adică nuanţe de maroniu, este subţire pentru dimensiunea lui şi pare destul de uşor atunci când îl ţii în mână.

Datorită rezoluţiei crescute a ecranului nu am mai avut acea impresie de “telefon gigantic” ca la Desire HD şi Galaxy S II, deoarece pictogramele sunt mai micuţe şi nu ţi se pare că ţii în mână ceva făcut pentru chiori. Unde dai şi unde crapă, vorba aceea, dar rezoluţia mai mare este binevenită pe un ecran de 4,3 inci. Citește continuarea articolului >>

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive