Gadgeteer Awards

Nokia N9 – inovator si impresionant

| 21.6.2011
Back to Yahoo!

Nu mai e nevoie sa-l cautati pe gsmarena.com sau alte site-uri de gadget-uri, pe nokia.com se gasesc toate informatiile necesare + fotografii oficiale de produs, spune Alex Radescu.

Asadar, N9 este smartphone cu care Nokia vrea sa ramana in top smartphone, sa infirme studiile care aratau ca pana la sfarsitul anului vor fi depasiti de alti producatori.
Designul este inovator: ecran tactil capacitive AMOLED (3,9 inci), usor curbat in exterior. O sticla speciala rezistenta a fost folosita de designeri. Rezolutia ecranului: 854×480. Retea: GSM/WCDMA, HSDPA 14Mbps.(continuarea…)

6 comentarii

 1. Comentariu scris de Adi
  Publicat la data de 21.6.2011, ora 20:05

  Așa DA! Numai laude pentru noul N9!

 2. Comentariu scris de overrated
  Publicat la data de 28.6.2011, ora 18:08

  Telefonu’ asta arata ca o bucata de scandura.

 3. Comentariu scris de ADI
  Publicat la data de 29.6.2011, ora 21:50

  da, e ca o scândură. Genul de scânduri care vor fi folosite în coşciugele cu care vor fi îngropate Android şi Apple. Mai vine şi crucea pentru mormântul lor în toamnă, cu Windows Phone. :) )

 4. Comentariu scris de vlad
  Publicat la data de 30.6.2011, ora 12:51

  a mai fost si pana acum windows 6.3/6.5/7 si tot n-au ingropat androidul!!!

  never!!!

  NOKIA=cadere libera

 5. Comentariu scris de Costi
  Publicat la data de 1.7.2011, ora 12:58

  Overrated,este o bucata de scandura care a plutit pe Somes in jos,iar in dreptul localitatii Jucu,jud.Cluj,(comuna mea natala),s-a oprit in ograda celor de la Nokia.
  Mai departe rezultatul este unul care vine sa-ti contrazica ironia din script si din simtiri,daca ai.Adi,ai punctat cum trebuie!
  Tuturor cele bune,si-o scandura de la Nokia…:-)

 6. Comentariu scris de Adi
  Publicat la data de 2.7.2011, ora 00:58

  Când erau pe piață Windows până la 6.5, android abia se lansa. Windows Phone 7 nu a fost adoptat de marii producători ca platformă principală și de aceea nu a avut un succes răsunător. Poate că trăiești sau ai trăit în Jucu dar habar nu ai ce se produce acolo. Nokia N9 sunt produse în cea mai mare parte în Finlanda, spre deosebirile de Samsung (în Coreea și China), HTC poduse doar de chinezoi și IPhone la fel( sunt produse aproape total de Foxconn care e firmă chinezească). Așa că nu știu care din produse sunt ieftinituri și dau chix… Ca să te mai luminezi și tu.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive