Gadgeteer Awards

HTC Sense 3.0 pe HTC Sensation

| 16.6.2011
Back to Yahoo!

htc Sense 3 150x150 HTC Sense 3.0 pe HTC SensationSunt un mare fan al widgeturilor şi HTC se pricepe să le facă destul de bine, scrie Bogdan Epure.

De ceva vreme am făcut pasul către un Android cu Sense şi vreau să vă zic că pe cât de mult mi-a plăcut Android-ul vanilla pe atât de mult m-am îndrăgostit de Sense 3.0. N-aş putea să zic ceva anume de celalalte Sense-uri pentru că nu am zăbovit atât de mult pe ele. Totuşi acesta nou mi se pare fix picătura care va revărsa paharul pe care e scris mare classic mobile uşer experience. Sper să nu greşesc că nu am apucat să mă joc pe Windows Phone 7 suficient.

Îmi place lockscreenul nou pentru că imediat cum deschid telefonul văd vremea. Dacă e să mă întrebi… o chestie total inutilă că pot să mă uit afară să văd cum e vremea dar asta nu înseamnă că nu îmi place şi nu doresc să o văd acolo. Îmi place drop down-ul unde am acces rapid la ultimele aplicaţii deschise precum şi la cele mai utile setări. All and all sunt chestii minuscule care modelează experienţă în una plăcută şi rapidă.

Şi că să înţelegi cât de naturală este experienţă – azi la lansarea HTC Sensation în România toată lumea ce avea un telefon HTC avea wallpaper-ul default, cu home screen-ul default şi ringtone-ul default. Asta spune destul de multe având în vedere că absolut toate 3 sunt foarte uşor de customizat. Continuă pe nihasa.ro.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive