Gadgeteer Awards

HTC Sensation – noua navă amiral a taiwanezilor a ancorat la Vodafone

| 16.6.2011
Back to Yahoo!

htc sensation 150x150 HTC Sensation – noua navă amiral a taiwanezilor a ancorat la Vodafone Cel mai performant smartphone HTC la ora actuală a fost lansat în exclusivitate pe piaţa românească de către Vodafone, scrie Vali Bîrzoi.
HTC Sensation încorporează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread şi o nouă actualizare a interfeţei HTC Sense, ajunsă la versiunea 3.0. Telefonul este disponibil în portofoliul operatorului cu preţuri începând de la 139 de euro – cu pachetul smartphone Complet 1500 şi Internet pe Mobil 1GB pentru o perioadă de 2 ani.
„Smartphoneurile au depăşit 25% din totalul terminalelor vândute de la începutul acestui an de Vodafone”, spune Iuliana Rebegea, Asociate Director, Terminals, Vodafone România.
Smartphone-ul HTC Sensation functioneaza cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1,2 GHz, care facilitează redarea graficii complexe şi rapiditatea în adresarea comenzilor. Ecranul generos al device-ului, de 4,3”, ofera o rezolutie qHD. Continuarea articolului pe BusinessCover.ro.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive