Gadgeteer Awards

Windows Phone 7 – după o lună

| 15.6.2011
Back to Yahoo!

windows phone 7 150x150 Windows Phone 7   după o lună Am împlinit o lună de când am decis că a sosit momentul să folosesc în paralel un Windows Phone 7 alături de un Android, scrie Ionuț Bălan.

Cred că Windows Phone 7 are şanse importante de a concura cu succes pe piaţa dispozitivelor mobile de îndată ce sistemul de operare va fi finisat şi vor apărea aparate competitive (din ce am testat până acum, singura recomandare e Samsung Omnia 7). În toamna asta lucrurile vor începe să se cearnă: apare update-ul Mango şi vor veni noile modele de aparate de la HTC, Samsung, LG şi poate Nokia.

Prima lună: Am mai folosit aparate Windows Phone 7 pe măsură ce au venit la teste. Diferenţa este că acum folosesc platforma şi nu aparatul şi o fac din plăcere. Nu caut în mod anume modurile în care se comportă vizavi de situaţia X şi Y. Şi nu sunt presat de timp că trebuie să termin toate testele ca să returnez aparatul.

La drum am pornit cu un HTC HD7. În continuare nu îmi place faptul că e foarte mare şi că bateria ţine destul de puţin – cum e al doilea aparat din dotare, nu mă deranjează foarte mult autonomia. Abia acum am ajuns în situaţia în care pot să folosesc aparatul din reflex fără să mă concentrez să găsesc butoane sau icon-uri.

Articolul continuă pe blogul lui Ionuț (unde sunt și fotografii).

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive