Gadgeteer Awards

Nexus 4G se pregătește de lansare

| 15.6.2011
Back to Yahoo!

Nexus 4G110614184940 150x150 Nexus 4G se pregătește de lansareGoogle pregătește lansarea cele de-a treia versiune de smartphone Nexus, de data asta 4G, conform BGR.

Terminalul, neconfirmat oficial, ar avea cele mai noi tehnologii mobile și multimedia disponibile la ora actuală. Nu este clar cine îl produce, primul a fost HTC (Nexus One) și al doilea Samsung (Nexus S).
Nexus 4G va avea procesor la 1,2 sau 1,5GHz, dual-core. BGR spune că va fi Texas Instuments OMAP, nu Nvidia Kal-El.

Ecranul va fi foarte mare, posibil 4,5 inchi, rezoluție HD Ready. Nici aceste detalii nu sunt clare. Are 1GB de RAM pentru a procesa fișiere video Full HD.

Telefonul Google va fi lansat odată cu noua platformă mobilă Google, Android 4.0, care va folosi chiar denumirea Ice Cream Sandwich.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de ADI
    Publicat la data de 29.6.2011, ora 13:26

    E bine că tot scoate lumea telefoane 4G în condiţiile în care încă NU există 4G ca standard. Nici cei care au propus acest standard nu ştiu ce tehnologii se încadrează în a patra generaţie. Dacă nu mă credeţi, verificaţi wiki şi faptul ca un congressman american a cerut clarificarea acestui standard într-un ordin guvernamental, în urmă cu o săptămână deoarece este încă ambiguu. Mulţi posesori de telefoane sunt, fără să ştie, deja posesori de “4G” adică dacă telefonul tău are HSDPA+ deci dacă ai un Nokia E72 sau oricare cu Symbian 3, de la HTC desire HD în sus, deja eşti fericitul posesor al unui telefon cu tehnologie 4G încorporată. Staţi liniştiţi că oricum încă nu există reţele 4G în Europa aşa că nu veţi beneficia de transferuri rapide de date prea curând.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive