Gadgeteer Awards

ZTE vrea să promoveze telefoanele Android în Europa

| 14.6.2011
Back to Yahoo!

ZTE Skate Front Side View 1 150x150 ZTE vrea să promoveze telefoanele Android în Europa
ZTE, principalul rival chinez al Huawei, are o linie nouă de terminale Android și tablete, pe care vrea să o lanseze în Europa, conform Bloomberg.ZTE este pe locul al doilea în China, iar ținta principală a companiei este să crească cota de piață în Europa, pe baza produselor Android, care s-au dovedit fantastic de populare, spun specialiștii. ZTE vrea 10% din piața smartphone europeană în 12-18 luni, a declarat directorul executiv pentru Europa, Thomas Granstrom.

Compania chineză este pe locul 5-6 la nivel global ca producție de telefoane mobile per-total, dar tot vânzările din China sunt principalul motor, deși brandul începe să fie relativ cunoscut. Au vândut 90 de milioane de terminale în 2010. ZTE vrea acum să colaboreze cu operatorii pentru a promova terminalele sale smartphone.

ZTE produce Vodafone 553 și alte modele smartphone cu care speră să obțină o creștere a vânzărilor de 150% în Europa în 2011.

2 comentarii

 1. Comentariu scris de radu
  Publicat la data de 15.6.2011, ora 00:07

  n-am auzit in viata mea de firma asta….de huawei am auzit, o alta firma de rahat din china

 2. Comentariu scris de Valy
  Publicat la data de 16.6.2011, ora 16:21

  ZTE este firma de la care are RDC-RCS stick-urile pentru net mobil.
  Multa bafta.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive