Gadgeteer Awards

Top aplicații smartphone: Facebook, Google Maps, starea vremii

| 13.6.2011
Back to Yahoo!

Google Maps for Mobile New Bike Routes Got It Yet Top aplicații smartphone: Facebook, Google Maps, starea vremiiAplicațiile utilizate de posesorii smartphone nu diferă foarte mult indiferent de platforma software adoptat, conform unui studiu Nielsen.
Pe primul loc în obiceiurile de utilizare se află Facebook, Google Maps și aplicațiile pentru starea vremii, indiferent dacă pe telefon este Android, iOS, Blackberry sau Windows Phone. La cercetarea Nielsen au participat cam 4.200 de utilizatori smartphone.

În medie, utilizatorii de smartphone au 22 de aplicații instalate pe terminal. Fanii iPhone au în medie 37 de aplicații, utilizatorii Android fix 22, Balckberry o medie de 10 aplicații, iar Windows Mobile 13, conform studiului Nielsen.

Facebook este dominant pe toate telefoanele, are o cotă de 50% pe terminalele Android și 39% pe Windows Phone, dar este tot în top. Aplicația Google Maps este numărul unu pe Android, cu o cotă de 67%, este folosită pentru GPS și găsirea adreselor dorite. Ea este utilizată și pe Blackberry sau iPhone.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive