Gadgeteer Awards

Motorola Wilder, telefon accesibil

| 8.6.2011
Back to Yahoo!

wilder 150x150 Motorola Wilder, telefon accesibilMotorola Wilder este primul telefon mobil non-Android lansat de americani, conform dandragomir.biz. Motrola a folosit de data asta platforma Brew dezvoltată de Qualcomm pentru telefoane mobile mai ieftine, tehnic nu este un smartphone.

Motorola Wilder este un telefon ieftin, care va avea un preț foarte bun. Totuși, nu va avea multe funcții esențiale azi pentru un smartphone. Probabil era timpul pentru Motorola să mai facă și telefoane mobile normale.

7 comentarii

 1. Comentariu scris de cami
  Publicat la data de 9.6.2011, ora 00:19

  Faptul ca este un telefon accesibil,asta nu inseamna ca va merge pe piata noastra,din pacate.Eu una cel putin peste maxim 2 ani imi voi comanda probabil direct din America un v3 sau v8 clasic…Observ ca incet incet pe piata romaneasca patrund modelele cu touchscreen,desi nu stiu din ce motiv in toate filmele americane actorii folosesc telefoane motorola cu clapeta.Nu tuturor ne place noua tehnologie,unii din noi,adevarat foarte putini la numar,suntem(ramanem)nostalgici.Sper sa nu trezeasca zambete acest al 2 comentariu al meu..Oricum sunt si voi ramane o admiratoare Motorola.

 2. Comentariu scris de STAR-TAC
  Publicat la data de 9.6.2011, ora 18:52

  ai mare dreptate Cami, sunt utilizator de motorola de pe vremea NMTI-ului, microtac, 7200international, toate generatiile de star-tac si acum v3i. buna si reala observatia cu filmele…

 3. Comentariu scris de dan
  Publicat la data de 10.6.2011, ora 16:08

  Telefoane Motorola am din 99 incoace(v3,v360,star-tac,v8) si sunt foarte multumit de ele!!!

 4. Comentariu scris de M
  Publicat la data de 11.6.2011, ora 11:04

  Total de acord cu voi… ne lipsesc, am iphone4, am avut xperia x10 mini si x10… in zadar, ma refer la…sentimente… unul din putinele telefoane care m-a impresionat cu adevarat a fost bunul si “batraniorul” Moto V3, am avut pe negru….ce pot spune? l-am iubit :) 2ani de functionare, scapat, plaja (nisip etc)… abuzat, aprox. 1000 de ore de conversatie. Ma gandeam la design, V3 este si va ramane un telefon deosebit… cine producea telefoane accesibile cu carcasa full metal? cine producea telefoane atat de subtiri si de bine construite… la data lansarii? Nimeni. Teoretic l-as fi pus in aceeasi clasa cu Sirocco Nokia… mi-e dor si mie de telefoane de genul…cu personalitate oarecum :)

 5. Comentariu scris de Gigi
  Publicat la data de 11.6.2011, ora 18:18

  Probabil voi nu vedeti prea multe filme.
  Daca as fi mecanic sau mucitor in constructii poate as ramane la clasic.Dar nu sunt,asa ca prefer sa traiesc in prezent.

 6. Comentariu scris de Gigi
  Publicat la data de 11.6.2011, ora 18:20

  A,era sa uit: si eu am fost mare fan Moto.Candva.
  Acum nu prea mai au cu ce se lauda,nu vin cu inovatii menite sa fie cu adevarat utile si de viitor.A cam ramas o marca pentru nostalgici,din pacate.

 7. Comentariu scris de Gigi
  Publicat la data de 11.6.2011, ora 18:22

  Si acum constat ca si Nokia e in cadere libera,urmeaza aceeasi trend cu Moto.
  Camere decente nu s-au gandit sa puna decat pe ce trece de 150 de euro,Symbianul e depasit… in curand apare o noua generatie – cea a nostalgicilor Nokia.Asta daca nu parteneriatul cu Microsoft o sa faca o concurenta reala Androidului (iar la acest moment,nu prea ii vad in urmatorii 2-3 ani sa fie o alternativa viabila).

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive