Gadgeteer Awards

LG Optimus 2X – review

| 1.6.2011
Back to Yahoo!

lg optimus 2x dual core2 LG Optimus 2X – review

Am avut ocazia să butonez LG Optimus 2x în ultimele zile și aici veți regăsi o parte dintre impresiile pe care mi le-a lăsat, scrie Emil Dragotă.

LG a crescut mult pe zona de device-uri mobile și sunt pe drumul cel bun. A intrat în Cartea Recordurilor ca primul telefon dual-core comercializat din lume – undeva pe la sfârșitul lui ianuarie 2011 și-a făcut debutul în Coreea de Sud. Le mulțumesc celor de la evoMag pentru amabilitatea de a ne oferi acest terminal în teste. Îl găsiți în oferta lor de telefoane mobile la prețul de 2.299 lei. Partea de unboxing o puteți urmări aici.

Vorbim de un terminal cu ecran IPS LCD de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli. La bază se află patru butoane de control cu funcții de: Setări ecran de start, Meniu, Back și Search. În partea superioară dați de jackul de 3.5 mm, HDMI și butonul de pornire/oprire sau cu rol de blocare/deblocare a ecranului. La bază se află două așa-zise boxe responsabile cu sunetul produs de Optimus 2X și conectorul microUSB pentru a conecta telefonul la calculator sau pentru a încărca acumulatorul. Pe lateral dreapta se mai găsesc tastele pentru reglarea rapidă a volumului. Lipsește tasta pentru camera foto.

În viteză amintesc că LG Optimus 2x are la bază platforma Tegra 2 ce a acomodat un procesor dual-core la 1 Ghz, 512 Mb RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB. În Quadrant a scos un scor record depășind 2.400 de puncte și doar modele precum Samsung Galaxy S II îl depășesc. Normal că este excelent în browsing și sporul de procesare grafică nu este evident în aplicațiile din Android Market deoarece acestea nu sunt optimizate pentru dual-core ci pentru single core și în viitorul apropiat va fi pusă în valoare partea hardware de pe terminale ca HTC Sensations, Optimus 3D, 2X sau Galaxy S II. LG a implementat și un App Advisor care în funcție de setările alese prin smartphone vă recomandă aplicații pe care să le downloadați din Market

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive