Gadgeteer Awards

Motorola Xoom review

| 31.5.2011
Back to Yahoo!

Motorola XOOM 2 150x150 Motorola Xoom review
Tableta Motorola are toate caracteristicile unui produs complet, scrie Ionuț Bălan.
Şi cu toate astea, adopţia pe scară largă (similară cu cea iPad) lasă de dorit. Dincolo de hardware şi sistem de operare, există explicaţii directe care justifică deplin semieşecul Motorola Xoom.

Mie încă nu îmi este foarte clar conceptul de tabletă pe care Apple şi mai nou alte companii îl promovează tot mai insistent. Am încercat să lucrez cu semitableta Dell Streak, i-am dat o şansă primei versiuni Samsung Galaxy Tab şi chiar unui iPad. În afara elementului „interesant” „să zicem”, în continuare nu reuşesc să spun fără să ezit: da, domnule, tableta se foloseşte la…

Eu sunt un fan al gadgeturilor – poate de aceea mă entuziasmez când văd ceva nou. Noroc că îmi trece destul de repede: elementele noi trebuie să se integreze în produs şi să aducă utilitate. Nu doar să fie plantate acolo pentru a lua ochii unui potenţial cumpărător().

2 comentarii

 1. Comentariu scris de cami
  Publicat la data de 1.6.2011, ora 01:44

  Am o nelamurire referitoare la marca Motorola de telefon mobil.De ani de zile o folosesc,o am si in prezent si sper sa o mai gasesc si pe viitor.Insa constat ca e pe cale de disparitie in tara noastra si nu inteleg de ce,atata timp cat exista cumparatori,poate mai putini,care doresc sa cumpere telefon motorola v8 de exemplu model clasic,adica cu taste si clapeta.Asa cum sunt eu,o admiratoare a Motorola,din mai multe considerente,unul din ele ar fi ca sunt telefoane slim,elegante si frumoase.Urasc marcile care au touchscreen si sunt mari si groase,de exemplu.In fine..consider ca atata timp cat sunt cumparatori si amatori,trebuie sa ramana pe piata si modelele vechi si clasice.Tableta am si ma lasa rece.

 2. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 1.6.2011, ora 21:24

  Salut Cami,
  Motorola au acum o gama noua de telefoane si, evident, pe astea vor sa le vanda. Totusi, sunt produse speciale, cu design bun, subtiri, nu te gandi la modelele cu tastatura slide care au aspect mai gros.

  Uite mai jos un exemplu. E super modelul https://www.vodafone.ro/shop/motorola-flipout/22290015.22620088.pr

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive