Gadgeteer Awards

Review LG Optimus 2x

| 23.5.2011
Back to Yahoo!

IMGP1826 150x150 Review LG Optimus 2x
Optimus 2x s-a dovedit, în cursul acestui review, a fi un telefon surprinzător de bun şi mai ales de performant, scrie Radu Dumitru pe www.mobbi.ro.

Aveam, ca probabil mulţi dintre voi, impresia că LG face telefoane ieftine, accesibile tuturor. Aşa şi-au început aventura în lumea Android-ului, cu modele ieftine, dar firave, gen GW620, apoi ieftine dar din ce în ce mai bune, precum lăudatul Optimus One. Cu modelul Optimus 2x demonstrează că ştiu să facă telefoane şi în segmentul opus de piaţă, cel high-end. Citiţi în continuare pentru a afla dacă şi în practică lucrurile stau la fel de bine ca în teorie.

Specificaţiile lui LG Optimus 2x: ecran de 4 inci tip IPS LCD şi cu sticla Gorilla, Android 2.3 disponibil, procesor dual-core la 1 GHz în platformă nVidia Tegra 2, 8 GB stocare internă dar şi card microSD, ieşire HDMI, baterie de 1500 mAh, camera foto de 8 MPx cu filmare 1080p şi bineînţeles toată gama normală de senzori şi moduri de conectare la diverse tipuri de reţele. Se vinde la Vodafone, de unde l-am avut şi la teste, iar informaţii despre preţ găsiţi pe microsite-ul Optimux 2x.

UNBOXING
O cutie normală, nici mică şi nici mare, de culoare neagră, de sub cartonul căreia iese întâi telefonul şi apoi apar şi accesoriile. Ambalarea nu este foarte specială încât să merite mai mult.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive