Gadgeteer Awards

Elegant: Sony Ericsson Xperia ARC

| 20.5.2011
Back to Yahoo!

sony ericsson xperia arc 6 150x150 Elegant: Sony Ericsson Xperia ARC
Xperia ARC m-a impresionat, încă de la prima atingere, prin aspect, scrie Alexandru Negrea.

Îmi plac gadgeturile elegante, dar nu în stilul Apple, iar ARC-ul este exact pe gustul meu. Fotografiile de mai jos sunt grăitoare, aşa că nu o să insist prea mult cu explicaţiile. E negru, ecranul stins se confundă cu rama, care se întinde până la extremităţile laterale, sus şi jos sunt evidenţiate spaţiile pentru cască, respectiv butoanele specifice pentru Android şi astfel se creează imaginea unui obiect bine finisat, legat, simplu.

Ecranul mare e o chestie pe care ţi-o doreşti când îţi cumperi un smartphone de genul ăsta. Dacă nu mizezi pe ecranul mare şi vrei să te ţină bateria mai mult de o zi, atunci orientează-te spre un Blackberry, sau ceva asemănător. E stupid să te plângi de baterie când îţi cumperi iPhone, ARC, HTC Desire şi orice alt telefon cu ecranul cât China. Get over it.
Xperia ARC are un ecran de 4.2 inci (480 x 854 pixeli), adică e suficient de mare să satisfacă nevoile oricărui utilizator avansat. Cele 16 milioane de culori îşi fac treaba de minune, mai ales când eşti pe luminozitate maximă. Clipurile HD, de pe Youtube, se simt în largul lor icon smile Elegant: Sony Ericsson Xperia ARC (continuarea).

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive