Gadgeteer Awards

Review LG Optimus 2X

| 18.5.2011
Back to Yahoo!

image thumb cfd7de8303e1fb7489a5a277837354fc Review LG Optimus 2X
Ce este cu adevărat LG Optimus 2X dincolo de declaraţiile de marketing şi benchmark-urile entuziaştilor? se întreabă Ionuț Bălan.

În ianuarie, la CES, LG anunţa un smartphone care se dorea emblematic pentru anul 2011: LG Optimus 2X. Primul smartphone Android cu dual-core şi echipat cu cipul NVIDIA Tegra 2. Pe hârtie, o construcţie minunată din punct de vedere hardware, extrem de performant şi, în acelaşi timp, potenţial mâncător de energie.

Am avut norocul să primesc (din nou!) un sample LG Optimus 2X destul de repede după lansarea în România în exclusivitate, prin reţeaua Vodafone. Au trecut câteva săptămâni (bune) până am ajuns să scriu review-ul de faţă. Nu pentru că nu aş fi vrut, ci pentru că a trebuit să mă lămuresc pe deplin dacă micile inconsecvenţe despre care am mai relatat pe Twittter sunt reale şi reprezentative pentru Optimus 2X sau doar nişte întâmplări nefericite. Din păcate, nici acum nu pot să spun cu siguranţă ce s-a întâmplat de am rămas acum o săptămână fără baterie în doar 10 ore de folosire (cu sincronizările active).

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Adi
    Publicat la data de 24.5.2011, ora 00:14

    Pot sa spun eu cu siguranta de ce ai ramas fara baterie: marfa de proasta calitate!:)

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive