Gadgeteer Awards

10 ore cu Samsung Galaxy Tab10.1v

| 10.5.2011
Back to Yahoo!

galaxy tab 101v siglar 450x317 10 ore cu Samsung Galaxy Tab10.1v
Da, ati citit bine titlul. Datorita unor anumite circumstante, am avut la dispozitie tableta celor de la Samsung pentru numai cateva ore, 10 ca sa fim mai exacti, scrie Bodgan Petre.

Ore efective, in care am butonat-o, am scris despre ea, am fotografiat-o. Un review facut contra cronometru, realizat in special pentru voi. Ca sa fiu sincer pana la capat, si pentru mine. Sunt foarte curios sa vad cum se comporta tabletele importante care au ajuns si la noi pe piata.

Aspectul este cu siguranta unul elegant, elaborat, cu mici detalii vizuale care o scot in evidenta. Imi place design-ul capacului, creaza impresia de echipament multimedia, capabil sa redea continut divers.

Sigla Samsung este asezata in mijloc, intr-un cerc metalic, parca ar fi un ax in jurul caruia tableta se poate invarti. Doar o iluzie optica pana la urma… Si camera de 8 megapixeli a fost pusa in evidenta, poate pentru a sublinia calitatea fotografiilor si filmarilor. Vom vedea daca este chiar asa

4 comentarii

 1. Comentariu scris de gabi
  Publicat la data de 12.5.2011, ora 08:21

  dar cat costa si daca pot sa o achizitionez si cu un card avantaj ?

 2. Comentariu scris de andrei
  Publicat la data de 13.5.2011, ora 03:27

  am eu samsung tableta si vreau sa il dau ma gasesti pe mess( wbytau)

 3. Comentariu scris de Olalaaa
  Publicat la data de 15.5.2011, ora 18:13

  Tableta se poate cumpara de la Vodafone, cel mai bun pret fiind cel cu abonament pe 2 ani si trafic inclus de 1 GB lunar (asta daca ai acasa internet prin WiFi, incat sa nu fii nevoit sa consumi rapid din traficul de date inclus in abonament), pretul fiind 499 Euro cu TVA inclus. La liber este cam 615 Euro.

 4. Comentariu scris de Olalaaa
  Publicat la data de 15.5.2011, ora 18:15

  Abonamentul e de 9 Euro pe luna, care se inmulteste cu 24 de luni, la optiunea de care am scris

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive