Gadgeteer Awards

Samsung Galaxy Tab 10.1v – exclusiv Vodafone

| 9.5.2011
Back to Yahoo!

P3 galaxy tab 05 1 150x150 Samsung Galaxy Tab 10.1v   exclusiv VodafoneSamsung Galaxy Tab 10.1v a fost astăzi lansat oficial în România, este un model exclusiv al Vodafone.

Tableta poate fi achiziţionată din magazinele Vodafone şi ale partenerilor săi, precum şi prin magazinul online. Preţurile pornesc de la 419 Euro (TVA inclus), împreună cu pachetul Internet Nelimitat Extra pe doi ani. Oferta este disponibilă atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei ce doresc să îşi prelungească un abonament de date existent.

Galaxy Tab 10.1 are un display tactil de 10,1 închi, cu o rezoluţie 1,280 x 800 (WXGA), şi un processor dual-core nVidia Tegra 2 de 1 GHz. Experienţă multimedia este completată de o cameră principală de 8 megapixeli şi bliţ cu LED, o cameră frontala de 2 megapixeli şi difuzoare cu sunet dual surround. În plus, tabletă filmează şi reda videoclipuri în format Full HD (1080p).

Aplicaţiile şi jocurile sunt susţinute şi de senzorul de proximitate încorporat, alături de busolă digitală, giroscop şi accelerometru. În plus, terminalul dispune de 1GB memorie RAM şi 16GB memorie internă SSD.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive