Gadgeteer Awards

Jocurile pentru telefoane iau avânt

| 9.5.2011
Back to Yahoo!

nfsprostreet lrg 150x150 Jocurile pentru telefoane iau avântElectronic Arts, unul din marile branduri din industria jocurilor, spune că se vând tot mai bine jocurile pentru telefoane mobile.
Oficialii companiei spun că jocurile pentru telefoane au crescut ca venituri cu 30%, în timp ce jocurile pentru PlayStation Portable, consola de buzunar a celor de Sony, au scazut ca încasări cu 25%, conform rezulatelor financiare pentru primele trei luni ale acestui an.

Jocurile pentru telefoane mobile au avut venituri de 70 de milioane de dolari. Electronic Arts au anunțat de asemenea achiziția producătorului de jocuri Firemint, care realizează printre altele Flight Control, jocul preinstalat pe iPhone, iPod Touch sau iPad.

Veniturile din jocuri video pentru PSP au scăzut la 44 de milioane de dolari. Pe de altă parte, veniturile din jocurile pentru computer și console de jocuri au depășit 1 miliard de dolari.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive