Gadgeteer Awards

HTC ChaCha se pregătește de lansare

| 6.5.2011
Back to Yahoo!

Clipboard01s HTC ChaCha se pregătește de lansareHTC ChaCha, telefon Qwerty cu focus pe Facebook prezentat la începutul anului, se pregătește de lansare în iunie.

HTC ChaCHa

Telefonul HTC ChaCra are buton dedicat rețelei Facebook, prin care se oferă acces imediat la principalele funcții ale serviciilor Facebook, integrate experienței HTC Sense. De asemenea, contactele se integrează direct din telefon cu cele din Facebook. Telefonul are chiar logo Facebook.

Butonul dedicat Facebook devine activ contextual, fiind iluminat de fiecare dată când apare ocazia de a partaja conținut sau actualizări de status pe rețeaua de socializare. Printr-o singură apăsare de buton, se poate actualiza status-ul, se poate încărca o fotografie sau partaja un link, se poate face “check-in” în localurile preferate, sau îți poți anunța prietenii ce melodie asculți. Spre exemplu, utilizatorul poate alege o fotografie a prietenilor memorată pe telefon și o poate uploada pe Facebook printr-o singură apăsare de buton. La fel de simplu, utilizatorul poate anunța pe Wall-ul propriu ce melodie ascultă prin simpla apăsare a butonului dedicat Facebook chiar în timp ce ascultă melodia respectivă.

Telefonul HTC ChaCha avea preinstalat Android 2.4.

2 comentarii

  1. Comentariu scris de Digitalboy
    Publicat la data de 8.5.2011, ora 12:27

    Pai inseamna ca daca are buton special pentru FaceBook are si acces gratuit la facebook ,nu ?

  2. Comentariu scris de Ionut Ciucanu
    Publicat la data de 9.5.2011, ora 14:10

    Digitalboy iti dai seama ca accesul gratuit depinde de operatorul gsm. Cu toate astea , stiu ca sunt discutii si chiar un proiect in derulare pentru a include accesul la facebook fara internet, ci doar prin serviciile clasice sms. Ciudat/limitat , dar interesant prin faptul ca fb vrea sa se “integreze” in “tot”.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive