Gadgeteer Awards

HTC Desire S, arată bine micuțul

| 3.5.2011
Back to Yahoo!

000365 HTC Desire S, arată bine micuțul Noul HTC Desire S mi-a ajuns la teste și prima impresie este foarte bună: arată bine, se mișcă bine, prețul este ok.

Abia aștept să mă joc cu el. Cu un procesor de 1 GHz şi cel mai nou sistem de operare Android 2.3 cu HTC Sense , compatibil 3G, HTC Desire S este telefonul perfect pentru divertisment şi socializare.

000270 HTC Desire S, arată bine micuțul
Terminalul este dotat cu o cameră foto color de 5 megapixeli cu autofocus şi bliţ Power LED, dispune de capacitate de înregistrare video HD la 720p şi o memorie internă de 1 GB.

HTC Desire S suportă o varietate de formate audio şi video, iar navigarea internet este optimizată datorită ecranului tactil sensibil.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de HTC Desire S
    Publicat la data de 30.5.2011, ora 12:47

    [...] Bun, preț ok, își face treaba. Dar nu este un super-mega smartphone. Am avut ocazia să testez telefonul, nu foarte mult, dar suficient. Este un pic mai gros decât modelele precedente, destul de greu, [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive