Gadgeteer Awards

Angry Birds Magic pentru Nokia C7 cu tehnologie NFC

| 20.4.2011
Back to Yahoo!

NFC enabled Angry Birds coming to the Nokia C7 Angry Birds Magic pentru Nokia C7 cu tehnologie NFCPopularul joc Angry Birds are o nouă variantă în parteneriat cu Nokia care folosește tehnologia NFC, spune Dan Virtopeanu.

Aceasta presupune activarea a noi 5 nivele prin apropierea telefonului de un alt telefon similar. Pentru a le activa pe toate ai nevoie să găsești trei telefoane diferite compatibile și implicit să intri în contact cu trei persoane. Astfel Angry Birds evoluează de la un joc casual la unul social, fără a trece la o versiune multi player.

Tot tehnologia NFC (Near Field Communications) permite transformarea jocului într-unul de tip treasure hunt, activarea noilor nivele fiind posibilă de apropierea telefonului de articolele care vor avea încorporate tehnologia special pentru aceasta. Iar de aici, oportunitățile se diversifică, îmi imaginez de exemplu campanie în locațiile McDonalds unde poți apropia telefonul de mascota Angry Birds aflată la case sau campanie cu un jucător important de retail care vinde păpușile Angry Birds (până acum au vândut peste 3 milioane de personaje din pluș iar pirateria e în floare). Tot ceea ce lipsește pentru un succes total ar fi dezvoltarea pe scară largă a tehnologiei NFC, care este deja în atenția marilor producători.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive