Gadgeteer Awards

Air Penguin, mai tare ca Angry Birds

| 20.4.2011
Back to Yahoo!

air penguin 1 150x150 Air Penguin, mai tare ca Angry BirdsAir Penguin, un joc de acțiune gen Mario, a reușit să devină cel mai popular joc iPhone în topurile iTunes.

Air Penguin a reușit să depășească Angry Birds și alte titluri interesante, iar specialiștii au găsit și explicația: este simplu de jucat și foarte distractiv. Practic trebuie să controlezi pinguinul printre ghețari și să îndeplinești misiunile stabilite. Controlezi doar direcția de mers și săritura pinguinului.

Datorită senzorilor de mișcare, poți juca cu o singură mână, lucru care a sporit popularitatea aplicației. Se pare că pinguinul este extrem de popular, dat fiind și celebrul Club Penguin, un site de jocuri și networking pentru copii unde se intră doar cu abonament.

Are diverse niveluri și există posibilitatea să joci la nesfârșit. Air Penguin este în topul jocurilor cumpărate, nu este free, ci costă 99 de cenți pe iTunes.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive