Gadgeteer Awards

Ovi Maps vine cu imagini 3D

| 19.4.2011
Back to Yahoo!

Nokia a început să includă hărți 3D în serviciul Ovi Maps disponibil gratuit pentru toți proprietarii de terminale Symbian.

Deocamdată sunt vreo 20 de orașe, dar cei care au testat noul sistem de navigație 3D spun că este foarte bun, precis și detaliat. Nokia promite că va duce serviciul 3D peste tot unde are utilizatori. Nokia a realizat hărțile 3D în colaborare cu o companie specializată, C3. Realizează modele 3D după fotografiile disponibile cu locațiile respective.

Folosesc camere speciale pentru a realiza fotografiile din diferite unghiuri. Evident, va dura mult pînă să ajungă în București. Dar dacă umblați prin Europa, veți putea folosi hărțile 3D la Viena, Barcelona, Madrid, Praga, Veneția, Milano, Florența, Oslo, Stockholm, Helsinki, Copenhaga sau Londra. Creea ce este impresionant. În US sunt disponibile în New York, Miami, Boston, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Mihai Nomolosanu
    Publicat la data de 21.4.2011, ora 11:32

    Asteptam sa ajunga si la Bucuresti.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive