Gadgeteer Awards

Acer creează o divizie pentru smartphone touchscreen

| 19.4.2011
Back to Yahoo!

După o serie de terminale reușite și după recenta reorganizare, Acer vrea să devină un jucător serios pe zona smartphone.

Conducerea Acer s-a despărțit recent de fostul CEO, Consiliul Director apreciind că viitorul Acer depinde de tablete și smartphone și nu de computere, unde nu poate depăși dominația HP, chiar dacă a reușit un trimestru mai bun decât rivalul său american. Acum, reorganizarea companiei taiwaneze prevede o nouă divizie, de smartphone și tablete cu ecran touchscreen, pe care vrea să își construiască un nou renume.

Acer a devenit popular la nivel global lansând produse mai ieftine, dar comparabile la calitate cu cele ale rivalilor săi. Strategia s-ar putea să nu meargă la tablete și smartphone, dar probabil că și-au dat seama deja de asta. Așa că așteptăm produse noi de la Acer. Poate ceva premium, pentru pasionații de tehnologie.

Acer a avut anul trecut câteva terminale interesante, ba chiar niște telefoane sub brandul Ferrari, care ar fi avut succes inclusiv pe piața locală dacă ar fi fost aduse.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive