Gadgeteer Awards

Primul contact cu cel mai rapid smartphone Android

| 15.4.2011
Back to Yahoo!

LG Optimus 2X 1 120x120 Primul contact cu cel mai rapid smartphone AndroidDe ieri a ajuns şi la mine un sample al puternicului LG Optimus 2X şi nu am putut să nu mă abţin să îl butonez, spune Ionuț Bălan.

Prima oră după ce l-am deschis nu m-am dezlipit de el: mi-am instalat tot arsenalul de aplicaţii cu care sunt obişnuit să lucrez.

Şi Optimus 2X este un smartphone despre care nu m-am documentat înainte de a-l vedea dincolo de specificaţii şi pozele oficiale. Ştiam că e cel mai rapid smartphone cu Android (în benchmark-ul Quadrant am obţinut peste 2500 de puncte) scos până acum pe piaţă. Şi cam atât. Încerc să îmi păstrez opinia nealterată de prejudecăţile şi concluziile altora.

Cum arată: LG Optimus 2X arată deosebit – pot să zic că dintr-un anumit punct de vedere încearcă să copieze iPhone 4 (difuzoarele poziţionate în partea de jos a aparatului, conectorul microUSB tot acolo, are o formă dreptunghiulară cu colţurile şi muchiile rotunjite). În acelaşi timp beneficiază de o carcasă din material cauciucat. Combinaţia e impunătoare şi îţi lasă o senzaţie de masivitate, fapt apreciat de mulţi.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive