Gadgeteer Awards

LG Optimus 2X, de la 199 de euro

| 14.4.2011
Back to Yahoo!

lg 2x 120x120 LG Optimus 2X, de la 199 de euroAm studiat putin primul smartphone dual-core, saptamana trecuta, in prezenta celor de la Nvidia, spune Alex Rădescu.

Iata ca de azi, LG Optimus 2X este disponibil prin Vodafone Romania, cu preturi incepand de la 199 de euro. La liber costa 489 de euro.

Optimus 2X este primul smartphone care încorporează primul cip mobil dedicat utilizării multitasking. Tegra 2 facilitează navigarea pe Internet cu o viteză mai mare decât a celorlalte procesoare actuale şi optimizează aplicaţiile Flash prin accelerare hardware, atingând performanţe superioare în redarea conţinutului video şi audio, inclusiv pentru jocuri video şi navigare online. De asemenea, performanţele Tegra 2 se regăsesc şi în consum redus de resurse energetice.

Mai multe detalii despre LG Optimus 2X dupa testare.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Emil
    Publicat la data de 14.4.2011, ora 16:02

    LG Optimus 2x isi poate aroga cu usurinta titlul de cel mai puternic smartphone din .ro in acest moment. Cel putin pana apare Galaxy SII sau HTC Sensations.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive