Gadgeteer Awards

LG Optimux 2x la ofertă

| 12.4.2011
Back to Yahoo!

lg 2x 120x120 LG Optimux 2x la ofertăLG Optimus 2X, cel mai puternic smartphone la ora actuală, cu procesor dual-core Tegra 2, a ajuns oficial în România.

Clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul telefon la preturi ce pornesc de la 199 EUR (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 1500 si Internet pe Mobil 1GB pentru o perioada contractuala de 2 ani (detalii).

Tegra 2 faciliteaza navigarea pe Internet cu o viteza mai mare decat a celorlalte procesoare actuale si optimizeaza toate aplicatiile Flash prin accelerare hardware, atingand performante superioare in redarea continutului video si audio, inclusiv in aplicatiile de gaming. Utilizatorii beneficieaza astfel de o viteza mult mai mare in navigarea pe Internet si rularea jocurilor. In plus, datorita consumului redus de energie al procesorului Tegra 2, autonomia telefonului nu va fi redusa in timpul aplicatiilor intensive. Terminalul, optimizat pentru conectivitate si transfer de fisiere, permite vizionarea continutului multimedia pe televizoare Full HD sau PC-uri prin intermediul interfetei HDMI.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive