Gadgeteer Awards

Nexus S pe scurt

| 8.4.2011
Back to Yahoo!

google nexus s 120x120 Nexus S pe scurtSincera sa fiu, Nexus S pe hartie nu e nimic impresionant. Da, e un smartphone de ultima generatie… – spune Matilda Tanascov.

Dar nimic nou. Pana il testezi. Si dupa ce te-ai jucat inainte cu orice alt Android, cand il tii pe Nexus in mana, simti ca in sfarsit ceva merge cum trebuie! Telefonul asta zbarnaie. Nu mi s-a blocat, mi-a ascultat comenzile in timp real, fara incetiniri, defazari sau alte figuri.

Forma usor curbata a ecranului este feature-ul sau distinctiv. In rest, ca si design se apropie foarte mult de Galaxy S, predecesorul sau de la Samsung. Ceea ce e si rau si bine. Imi place fata telefonului, shiny si complet neagra. Dupa ce il blochezi nu se mai observa nici butoanele senzitive de la baza si ramane un negru uniform. Spatele telefonului in schimb este plasticos si cu niste bulinute gri interconectate. Asta mi se pare un downgrade de la carcasa metalica de la iPhone 4 sau HTC Desire HD.

Chiar si de la varianta originala de Nexus, care de asemenea avea carcasa metalica.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive